Menyen gjelder for uke 11
Middagsmeny på Filefjellstuene
Velkommen til en smakfull og spennende 3-retters middag med fokus på lokale råvarer og historien bak maten hver torsdag, fredag og lørdag kl. 19:00! Husk bordbestilling senest dagen i forvegen.
Torsdag 13. mars
Carpaccio av reinsdyr fra Filefjell
Med sennepsaioli, Valdresost og tyttebær.
(sulfitt, melk, sennep, egg)
Dagens fisk
Med hvitvinssaus, ertepuré linser og grønnsaker.
(fisk, sulfitt, melk)
Sjokolademousse med sitronsorbet
(melk, hvete, egg, soya,)
Fredag 14. mars
Fiskekaker av torsk og kveite
Med sellerirotpuré, brokkolikrem og frisk fennikelsalat.
(selleri, bløtdyr, melk, fisk, sulfitt, hvete)
Oksefilet
Med potetterrin, pastinakkpuré og béarnaisesaus.
(sulfitt, melk, egg)
Crème brûlée
Med bringebærsorbet.
(melk, hvete, egg)
Lørdag 15. mars
Carpaccio av ovnsbakte beter
Med tørket tomat, kremet geitost, tyttebær og lokal spekeskinke.
(sulfitt, melk, nøtter)
Reinsdyrfilet
Med ovnsbakt søtpotetpuré, rødvinssaus, tyttebær og grønnsaker.
(sulfitt, melk)
Sjokoladefondant
Med salt karamell-iskrem.
(melk, egg, hvete, soya)
Pris
- 3-retters middag: kr 749,- per person
- 3-retters småfolkmeny: kr 375,- per person
Småfolkmeny og allergialternativ
Barna kan få servert sin egen 3-retters småfolkmeny, og vi har alltid vegetar- og allergivennlige alternativ, bare gi oss beskjed ved bestilling.