Menyen gjelder for uke 11

Middagsmeny på Filefjellstuene

Velkommen til en smakfull og spennende 3-retters middag med fokus på lokale råvarer og historien bak maten hver torsdag, fredag og lørdag kl. 19:00! Husk bordbestilling senest dagen i forvegen.

Torsdag 13. mars

Carpaccio av reinsdyr fra Filefjell
Med sennepsaioli, Valdresost og tyttebær.
(sulfitt, melk, sennep, egg)

Dagens fisk
Med hvitvinssaus, ertepuré linser og grønnsaker.
(fisk, sulfitt, melk)

Sjokolademousse med sitronsorbet
(melk, hvete, egg, soya,)


Fredag 14. mars

Fiskekaker av torsk og kveite
Med sellerirotpuré, brokkolikrem og frisk fennikelsalat.
(selleri, bløtdyr, melk, fisk, sulfitt, hvete)

Oksefilet
Med potetterrin, pastinakkpuré og béarnaisesaus.
(sulfitt, melk, egg)

Crème brûlée 
Med bringebærsorbet.
(melk, hvete, egg)


Lørdag 15. mars

Carpaccio av ovnsbakte beter
Med tørket tomat, kremet geitost, tyttebær og lokal spekeskinke.
(sulfitt, melk, nøtter)

Reinsdyrfilet
Med ovnsbakt søtpotetpuré, rødvinssaus, tyttebær og grønnsaker.
(sulfitt, melk)

Sjokoladefondant
Med salt karamell-iskrem. 
(melk, egg, hvete, soya)

 

Pris

  • 3-retters middag: kr 749,- per person 
  • 3-retters småfolkmeny: kr 375,- per person 

 

Småfolkmeny og allergialternativ

Barna kan få servert sin egen 3-retters småfolkmeny, og vi har alltid vegetar- og allergivennlige alternativ, bare gi oss beskjed ved bestilling.

Bordbestilling

Bordbestilling gjøres dagen i forveien på tlf. 466 65 665 eller e- post booking@tyin.no

Velkommen til bords!

Våre kokker og konditor planlegger for varierte retter med det lille ekstra, og vi gleder oss til å ta imot både nye og gamle gjester!

Les mer om Filefjellstuene